DET ÄR VI SOM JOBBAR HÄR

unnamed

Teamet på Hårporten.


Lars Lennartsson
Mitt namn är Lars och sedan 1991 driver jag Hårporten. I mitt yrke som frisör tycker jag allt är inspirerande, då jag får utlopp för mitt estetiska sinne. Mitt mål är att vara en kreativ förebild för såväl anställda som kunder.

Linnéa Gustafsson
Jag heter Linnèa och sedan 2010 arbetar jag på Hårporten som frisör. Färgningar och nyanseringar av alla slag inspirerar mig. Styling, makeup, hårbottenmassage och herrklippningar är annat som jag älskar att hålla på med.

Oliver Lennartsson
Oliver heter jag och arbetar som barberare på Hårporten. Jag är lugn som person och får kunden att slappna av , snygga linjer i skägget är en självklarhet eller varför inte en klassisk rakning.

Louise Nilson
Jag heter Louise och är utbildad frisör och barberare. Jag arbetar mycket med slingor, färg, makeup och extentions. Jag älskar att klippa skägg, raka snygga linjer och ta fram det maskulina hos män.

Cecilia Hedberg
Mitt namn är Cecilia och arbetar som färdigutbildad frisör sedan 2013. Jag tycker om att göra snygga klippningar och färgningar och att ta fram det vackra hos varje kund. Snygga herrklippningar ligger mig lite extra varmt om hjärtat.

Jessica Melby
Jessica heter jag och har sedan många år arbetat som etablerad frisör. På Hårporten sedan 2008 där jag jobbar med allt inom hårvård och makeup. Sedan januari 2013 är jag även diplomerad nagelterapeut.

Linn ögren
Jag heter Linn och arbetar som färdigutbildad frisör och barberare sedan 2015. Jag inspireras av allt inom frisöryrket och tycker om att förändra både inom hår och makeup. Klippningar färgningar uppsättningar är annat som tilltalar mig.