DESSA VARUMÄRKEN ARBETAR VI MED


KÉRASTASE
Kérastase är en exklusiv produktserie som innehåller allt inom vård för att framhäva hårets skönhet.

AMAE
Amae är vårt senaste tillskott i shoppen där frisören och grundaren till C-book Johan Bergelin har utvecklat en egen helt fantastisk produktserie.

SEBASTIAN
En serie geniala produkter för trendig styling som är indelade i fyra kategorier. Flow, Form, Flaunt och Foundation

LÓREAL
Loreal har ett brett sortiment av styling till ett bra pris och vi arbetar också med Loreals färger Inoa som är både skonsamma och ammoniakfria.

ART DECO
Art deco bjuder på ett brett sortiment av makeup där det erbjuds oändliga färgnyanser och färgkombinationer både till ögon läppar och naglar. Här finns något för alla till ett bra pris och Art decos ögonskuggspenna med refill har blivit en storsäljare.

TIGI
Ett färgsprakande varumärke med allt från vård till styling för både kille o tjej.

D:fi
I serien D:fi har vi valt att arbeta med märkets olika vax som riktar sig till en yngre målgrupp.

AMERICAN CREW
Crew är produktserien som riktar sig helt till män och har ett brett sortiment, vax, shampo, bodywash och en helt fantastisk rakserie.

REVLON
Förutom Revlons hela sortiment som innehåller shampo balsam och annan vård för håret har vi också deras populära färgbomber som vårdar och tillsätter nyans för att göra din färgning extra hållbar.

GHD
I shoppen finns ghd:s värmeskyddande stylingserie och även deras exklusiva borstar, ett brett sortiment av tänger och nu också deras nya fönar.

VISION
Vision haircare är ett svenskt varumärke som grundats i Varberg.Vi har valt att arbeta med våra favoritprodukter i serien såsom sprayer, spraybalsam, torrshampo, saltvattenspray och deras vax.

OROFLUIDO
här har vi ett mindre sortiment av vårdande produkter till ditt hår och en helt fantastisk olja som gör ditt hår silkeslent.

STYLE MASTERS
L:A Bruket
L:a bruket är ett lokalt företag från Varberg och som håller på att etablera sig i många olika länder just nu och som har ett fantastiskt sortiment av tvålar,skrubber,handkrämer,rakprodukter och mycket annat.

SNÖ OF SWEDEN
SNÖ OF SWEDEN är vårt senaste tillskott i shopen påHårporten. Det är ett fantastiskt smyckesmärke med ett brett sortiment som riktar sig till alla åldrar.

OPI
OPI erbjuder ett brett sortiment nagelack i olika färger och andra produkter för dina naglar

Treetrunk
Ett nytt företag som säljer skäggoljor och där vi hoppas på fler produkter framöver.

Mr Bear Family
Mr bearfamilys sortiment består av skäggoljor,skäggvaxer,mustaschvaxer mm som våra skäggkunder gillar. Framförallt dofterna citrus, wilderness och woodland

The blue beards
Produkter till våra manliga kunder som erbjuder allt från rakcremer till rakborstar,hyvlar,rakskålar mm

Truefitt Hill
Raktvålar,hyvlar mm

Benjamin Barber
Rakset, Hyvlar, Rakborstar, Rakskålar mm